Sähköisen päiväkirjan käyttö

Aloitus

Päiväkirjan käyttö aloitetaan luomalla tunnukset tai kirjautumalla sisään. Tunnuksen luontia varten tarvitset käyttäjätunnuksen ja salasanan. Sähköpostia tai muita tietoja, joilla käyttäjä voitaisiin tunnistaa, ei pyydetä. On tärkeää huomata, että koska emme pyydä sähköpostiosoitteita tunnusta luodessa, emme myöskään pysty palauttamaan unohdettua salasana.

Päiväkirjaan voi myös tutustua vierailijana, jolloin käyttäjästä ei tallenneta mitään tietoja.

Luo tunnus tai kirjaudu sisään

Päiväkirjanäkymä

Päiväkirjanäkymässä voit selata kalenteria, lisätä ja muokata päiväkohtaisia merkintöjä ja tarkastella yhteenvetoa.  Katseltavaa viikkoa voit vaihtaa valitsemalla viikon numeron tai painamalla “Edellinen viikko” ja “Seuraava viikko” -painikkeita.

Päiväkirjan viikkonäkymä

Päiväkohtaisten tietojen lisääminen

Pääset lisäämään päiväkohtaisia tietoja painamalla + -ikonia. Tietoja lisätään kohta kerrallaan lomakkeella, jonka kohtien välillä liikutaan alareunan nuolia käyttämällä. 

Tallenna päiväkohtaiset tiedot viimeisen kohdan Tallenna -painikkeella tai poistumalla lisäysnäkymästä yläkulman x -painikkeella. 

Päiväkirjan täytetty päivä

Päiväkohtaisten tietojen muokkaaminen

Täytetyn päivän tietoja pääset muokkaamaan painamalla halutun päivän kohdalta kynäikonia. Ikonia painamalla aukeaa tietojen lisäämisvaiheesta tuttu lomake.

Yhteenvedon tarkastelu

Päiväkirja-näkymässä voit tarkastella yhteenvetoa päiväkirjasta. Tulokset ja tavoitteet -painikkeesta pääset siirtymään näkymään, jossa esitetään lisää tietoja ja koonteja käytöstäsi. 

Päiväkirjan yhteenveto

Tulokset ja tavoitteet -näkymä

Tulokset ja tavoitteet -näkymässä voit asettaa ja seurata tavoitteita ja verrata niitä päiväkirjaa täyttämällä kertyviin tuloksiin. 

Tavoitenäkymä

Tavoitteiden asettaminen

Voit asettaa tavoitteet kuukausittaiselle kannabiksen käytölle sekä kannabikseen kuluvan rahan käytölle painamalla Tulokset ja tavoitteet -näkymässä kynäikonia. Kannabiksen käyttölle voidaan asettaa kolme eri tavoitetta: tavoite käyttökerroille, käyttögrammoille ja käyttöpäiville. 

Annetun kuukausitavoitteiden perusteella päiväkirja laskee käyttäjälle vuosi – ja viikkotavoitteet.

 

Päiväkirja : Aseta tavoite kuukausittaiselle käytöllesi
Päiväkirjan tavoitenäkymän kaavio

Lisätietoja merkinnästä

Jos haluat tarkempaa tietoa kaavioista, voit valita mittauspisteen kaaviolla ja nähdä lisätietoja merkinnästä.

Kaavion selkeyttäminen

Jos haluat tarkastella ainoastaan käyttökertoja tai -grammoja, voit piilottaa toisen kaavioista klikkaamalla tietueen nimeä.

Päiväkirjan tavoitenäkymän kaavio, toinen tietueista piilotettu