Sähköinen päiväkirja

Kuvassa esitettynä sähköinen päiväkirja älypuhelimen näytöllä.

Sähköinen päiväkirja

Kannabispäiväkirja on apuväline kannabiksen käytön seuraamiseen ja pohtimiseen. Päiväkirja on tehty kuvitusta myöten yhteistyössä nuorten kannabista käyttävien henkilöiden kanssa. Myös ammattilaisilta kerättiin palautetta päiväkirjasta testivaiheessa.

Kannabispäiväkirja sopii henkilökohtaiseen käytön seurantaan sekä työn tueksi erilaisissa palveluissa. Kannabispäiväkirjaa voi täyttää joko yksin tai yhdessä ammattilaisen kanssa.

Kuka pääsee lukemaan tietojani?

Tietosi tallennetaan tietokantaan, jota pääsee lukemaan lisäksesi ainoastaan sovelluksen kehittäjät. Tietoja ei kuitenkaan voida yhdistää yksittäiseen henkilöön. Tietoja ei myöskään luovuteta eteenpäin kolmansille osapuolille.

Mitä jos haluan poistaa kaikki tietoni?

Voit poistaa kaikki tietosi sovelluksesta poistamalla koko käyttäjän. Teet sen valitsemalla valikosta ”poista käyttäjä”. Poistettua käyttäjää tai sen tietoja ei voida palauttaa poistamisen jälkeen.

Voinko testata sovellusta kirjautumatta?

Voit. Sovellukseen pääset tutustumaan ilman käyttäjätunnuksen luomista valitsemalla kirjautumisnäkymästä ”tutustu ilman kirjautumista”. 

Minne kirjaukseni tallentuvat?

Päiväkirjaan kirjoittamasi tiedot tallentuvat tietokantaan käyttäjätunnuksen luomisen yhteydessä luotavan ID:n perusteella, jota ei voida tunnistaa.