Testejä ja työkaluja

Kuinka paljon kannabiksen käyttö maksaa? Syötä alle arvio käyttömäärästä sekä grammahinta, niin saat arvion rahankulutuksesta ja käyttömääristä kuukausi- ja vuositasolla.

Jos sinua kiinnostaa tarkemmat tiedot liittyen kannabiksen käyttöön, kokeile sähköistä kannabispäiväkirjaa.

Annoslaskuri


Käytät kuussa noin:

Käytät vuodessa noin:

Materials in English

On this page you will find materials developed in the project Intervention for Young Cannabis Users 2018‒2020. The materials can be used both by professionals in client work and as self-help tools.

Muutossuunnitelma

Muutossuunnitelma-lomake tukee silloin, kun tavoitteena on kannabiksen käytön vähentäminen, rajoittaminen, lopettaminen tai kannabiksen haittojen vähentäminen.              

CAST -seulontatesti

CAST -seulontatesti auttaa kannabiksen käytön riskitason arvioimisessa.  Testin on tuottanut French Monitoring Centre for Drugs and Drug Addiction OFDT.                                                          

Nelikenttä

Nelikenttä on työkalu, jonka avulla voidaan arvioida sekä kannabiksen käyttöön liittyviä hyötyjä ja haittoja että  käytön vähentämiseen tai lopettamiseen liittyviä hyötyjä ja haittoja, pitkällä ja lyhyellä aikavälillä.

Paperinen kannabisPäiväkirja

Kannabispäiväkirja on apuväline kannabiksen käytön seuraamiseen ja sen pohtimiseen. Päiväkirja on tehty kuvitusta myöten yhteistyössä nuorten kannabista käyttävien henkilöiden kanssa.