Kannabispaku-videot

Kannabispakun logo

Ensimmäisessä jaksossa vieraana Jemina Niemi ja aiheena kannabiksen ominaisuudet ja käytön yleisyys.

Toisessa jaksossa Juuso haastattelee Kallea kannabiksen käyttötapoihin, käyttövälineisiin,  kannabiksen vaikutuksiin ja riskeihin liittyen.

Kannabispaku-videosarjan kolmannessa jaksossa Kannabispaku matkaa Helsinkiin ja haastattelija Ella tapaa vanhempi konstaapeli Tiina Alasen, joka toimii Helsingin poliisin ennaltaestävässä toiminnassa. Tiina kertoo, kuinka toimitaan, jos esimerkiksi festariporteilla jää kiinni kannabiksen hallussapidosta. 

Tiinaa voi myös seurata somessa Instagramissa (@konstaapelialanen) sekä Snapchatissa (Stadin lähipoliisit).

Neljännessä Kannabispakun jaksossa pakuun saadaan vieraaksi psykiatrian erikoislääkäri-päihdelääkäri-psykoterapeutti-hypnoterapeutti-jalkapallohullu Pekka Salmela. Pekka rohkaisee ottamaan kannabiksen puheeksi lääkärin kanssa, vaikka se jännittäisikin.

Kannabispakun viidennessä osassa Kannabispakuun vieraaksi tulee kokemustarina. Videolla kuulemme nuoren aikuisen kokemuksen kannabiksesta. 

Jos haluat jakaa oman kokemuksesi, niin tuota se kirjoittaen, runoillen, piirtäen tai muulla itsellesi sopivalla tavalla. Lähetä oma tuotoksesi 17.4.2020 mennessä sähköpostilla osoitteeseen: anna.jarvinen@yad.fi. Kokemukset käsitellään anonyymisti, mutta halutessasi voit myös käyttää nimimerkkiä.